Ingrediënt: bieslook (2)

Aardappels zijn toch wel het klassieke bijgerecht aan het kerstdiner. Ik heb al laten zien dat dat helemaal niet nodig is en dat je ook rijst kunt omtoveren tot een spektakelstuk, maar voor de liefhebbers van aardappel heb ik vandaag toch ook een heerlijk bijgerecht: aardappelballetjes met oude kaas. Dit zijn eigenlijk aardappelkroketjes maar dan als bitterbal. In het midden zit nog een verrassing in de vorm van een stukje gesmolten oude kaas. Dit maakt de aardappelballetjes tot een echte traktatie waar je door van blijft eten. Met...

Van bepaalde landen weet ik dat ze bestaan, maar heb ik eigenlijk nauwelijks een idee wat ze er eigenlijk eten. Tot voor kort had ik dat met Georgië,  een land dat ingeklemd ligt tussen Turkije en Griekenland. Mijn broer is er 2 jaar geleden geweest, ik weet nog dat hij vertelde over het Georgisch kaasbrood, de 'pizza' van Georgië en het meest bekende gerecht. Hoog tijd om hier zelf eens mee aan de slag te gaan! Het deeg voor dit brood hoeft je niet door te kneden (het is geen gistdeeg) en hoeft dus ook niet te rijzen. Georgisch...

Tip