Ingrediënt: mozzarella (2)

Het gebeurt mij regelmatig dat ik een wat ingewikkelder recept voor de blog wil maken, maar ik vervolgens teveel rugpijn / te weinig energie / geen zin heb om dit ook echt daadwerkelijk te gaan maken. Op zulke momenten improviseer ik dan vaak met dezelfde ingrediënten een totaal ander gerecht. Zo ontstond ook deze pasta ovenschotel met spinazie en zalm. Renko schoof aan tafel en vond het gerecht zo lekker, dat we besloten dat ook dit improvisatiegerechtje eigenlijk wel een plek op de blog verdiende. Ik denk dat jullie ook niet...

Van bepaalde landen weet ik dat ze bestaan, maar heb ik eigenlijk nauwelijks een idee wat ze er eigenlijk eten. Tot voor kort had ik dat met Georgië,  een land dat ingeklemd ligt tussen Turkije en Griekenland. Mijn broer is er 2 jaar geleden geweest, ik weet nog dat hij vertelde over het Georgisch kaasbrood, de 'pizza' van Georgië en het meest bekende gerecht. Hoog tijd om hier zelf eens mee aan de slag te gaan! Het deeg voor dit brood hoeft je niet door te kneden (het is geen gistdeeg) en hoeft dus ook niet te rijzen. Georgisch...

Tip