Vandaag heb ik het vierde recept in de serie KNORR wereldgerechten voor jullie, na de kofta, bobotie en gyros. Er zat iets langer tijd tussen dan normaal, maar dat maak ik goed met een super lekker recept voor kip tandoori. Op Facebook stelde ik de vraag van welk wereldgerecht jullie nog graag een recept zouden willen en de kip tandoori werd door jullie massaal genoemd. Zo gezegd, zo gedaan en ik ben aan de slag gegaan! Kip tandoori is afkomstig uit India en wordt daar bereid in de 'tandoor', een grote oven. Gelukkig kan het...
Ingrediënt: paprikapoeder (11)
Deze bloemkool-aardappelcurry bewijst maar weer eens dat je ook een heerlijke Indiase curry op tafel kunt zetten zonder vlees. Bloemkool en aardappel vormen een perfecte combi met alle specerijen en de romige kokosmelk. Deze curry is afkomstig uit de streek Mangalore aan de westkust van India. De ingrediëntenlijst is vrij lang, maar doordat je alle specerijen zo in de keukenmachine kunt stoppen, is de currypasta snel gemaakt. Het is daarmee een makkelijk te maken gerecht. Curry's zijn altijd moeilijk om aantrekkelijk op de foto...