Raise your hand als je je met Kerst ook elk jaar te goed doet aan cranberry's en ze de rest van het jaar niet eet. Zo gaat dat hier in huis in ieder geval, en dat vind ik prima. Cranberry's horen voor mij echt bij het kerstgevoel en zijn extra speciaal als je ze verder dan juist niet eet. Verse cranberry's zie je vaak ook alleen rond de kerstdagen in de winkel liggen. Je maakt er snel een lekkere compote mee en dat smaakt heerlijk bij wild of bij deze bladerdeegpastei met geroosterde groenten. Gedroogde cranberry's zijn heerlijk...
Ingrediƫnt: springvorm met een diameter van 20-22 cm (2)
Nog geen jaar geleden at ik voor de eerste keer een cheesecake. Ik was gelijk helemaal hooked. Vorige zomer maakte ik voor de blog een heerlijke cheesecake met een browniebodem en frambozen. Vandaag heb ik weer een cheesecake recept voor jullie, deze keer een echte voorjaarsversie met rabarber. Het rabarberseizoen is net weer begonnen en de prachtige zuurstokroze stengels lachten mij toe in de winkel. Ik vind rabarber echt een prachtig product. Als je het verwerkt, verliest het helaas (gedeeltelijk) zijn mooie vorm en kleur,...