Ingrediënt: staafmixer of blender (3)

We zitten nog maar net in de Sinterklaastijd, maar ik begin gewoon vast met een kerstrecept! Een niet al te kerstig kerstrecept voor pastinaaksoep (volg je me nog?), waardoor je deze soep eigenlijk de hele herfst en winter door kunt eten. Ik maak heel vaak soep door groenten te koken en vervolgens te pureren. Deze pastinaaksoep is wel net even wat luxer en specialer door de toevoeging van appel, sherry en amandelen. Pastinaak is een zogenaamde 'vergeten groente' die inmiddels gelukkig niet meer zo heel vergeten is. Ik zie...

Het 'gezonde' bananenbrood is bij ons thuis een geliefd tussendoortje of ontbijt. Af en toe laat ik de bananen expres overrijp worden, zodat ik een goede reden heb om weer eens bananenbrood te bakken. Deze keer deed ik het anders en gebruikte ik geen bananen maar kiwi's! Zespri vroeg mij namelijk of ik op Instagram wat gezonde ontbijtinspiratie met de gele SunGold kiwi wilde delen. Daarom bedacht ik dit kiwi-kokosbrood. Bij ons thuis was het vroeger altijd gedoe met de kiwi's (ja hoe bestaat het). Mijn zusje wilde namelijk alleen...

Alweer bijna een jaar geleden plaatste ik een recept voor een verrukkelijke Italiaanse panna cotta met rood fruit op mijn blog. Het is een toetje dat ik nog altijd regelmatig maak, omdat het heel goed voor te bereiden is en eigenlijk iedereen het lekker vindt. Inmiddels vond ik het hoog tijd voor een variatie op deze Italiaanse klassieker. Ik ging voor een 'Italië meets India' panna cotta en maakte een fantastische versie met kokos en mango. De inspiratie voor dit recept komt van de leuke blog van Pauline, Piens keuken. Voor...

Tip